Характер взаємодії учасників транспортного забезпечення зовнішньої торгівлі країни - Харсун, Л.Г. (Культура народов Причерноморья, 2008)
Мета статті полягає у визначенні особливостей взаємодії всіх суб’єктів національного ринку транспортних послуг та їх впливу на ефективність транспортного забезпечення зовнішньоторговельних операцій країни.