Феномен мiфологiзацiї свiдомостi сучасного суспiльства - Онопрiєнко, В. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Рецензія на книгу: Полисаєв О. Архітектоніка сучасного міфу. — Тернопіль: Астон, 2008. — 336 с.