Зарубіжний досвід інвестування в агропромисловий комплекс - Резнік, Н.П. (Культура народов Причерноморья, 2008)
Мета статті - дослідження питаннь регулювання інвестиційних процесів в аграрному секторі економіки, на прикладі економічнорозвинених країн, розробки організаційно-економічних механізмів залучення інвестицій в агропромисловий комплекс, а також формування сприятливого інвестиційного клімату в Україні.