Вiк i активна дiяльнiсть - Олексенко, П. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Рецензія на книгу: И. Трахтенберг, А. Поляков. Очерки физиологии и гигиены труда пожилого человека. — К.:«Авіценна» — 2007. — 272 с.