Міжнародно-правові аспекти становлення і розвитку екоспейс-туризму - Ожерельєв, В.П. (Держава і право, 2010)
Досліджуються міжнародно-правові аспекти становлення і розвитку нового напряму туристичної діяльності екоспекс туризму. Ключові слова: туристична діяльність, екоспекс туризм.