60-річчя члена-кореспондента НАН України О.В. Новосельцева (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2008)
5 жовтня виповнилося 60 років знаному вченому в галузі енергетики членові-кореспондентові НАН України Олександрові Вікторовичу Новосельцеву.