Індекс децентралізації європейських країн - Іжа, М.М. (Держава і право, 2010)
Проаналізовано значення децентралізації для успішного розвитку регіонів та результати загальноєвропейського дослідження, розглянуто зв’язки між складовими децентралізації. Ключові слова: децентралізація, регіон, економічний розвиток.