Гуманізація політичного діалогу в українському парламенті і суспільстві - Погорєлова, А.І. (Держава і право, 2010)
У статті розкривається значення гуманізації політичного діалогу для підвищення культури парламентаризму в Україні. Ключові слова: демократія, культура парламентаризму.