Проблеми підзвітності в системі органів виконавчої влади: теорія і практика - Калюжний, Р.А.; Нагребельний, В.П. (Держава і право, 2010)
Рецензія на монографію: Синкова О.М. Підзвітність в органах виконавчої влади: організаційно-правові аспекти. - Донецьк: Юго-Восток, 2010. - 335 с.