Формування сучасної договірно-правової бази українсько-грузинських відносин: успіхи й труднощі - Анджапарідзе, А. (Держава і право, 2010)
Досліджуються міжнародно-політичні обставини напрацювання договірно-правової бази українсько-грузинських міждержавних відносин, їхнього виходу на рівень особливого (стратегічного) партнерства. Ключові слова: автономія, договірно-правова база, конфлікт, державна незалежність, партнерство, співробітництво, українсько-грузинські відносини.