Трансформація влади як політологічна проблема - Хочь, І.Х. (Держава і право, 2010)
Розглянуто теоретичні і практичні питання визначення поняття «трансформація влади» на прикладі різних методологічних підходів, зокрема у контексті сучасних змін політичної системи України і формування інформаційного суспільства.