70-річчя академіка НАН України О.Ф. Возiанова (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2008)
2 жовтня виповнилося 70 років легендарному вченому, засновникові вітчизняної урологічної наукової школи академіку Національної академії наук України, академікові Академії медичних наук, президенту АМН України Олександрові Федоровичу Возіанову.