Державотворчі ідеї українських національно-демократичних об’єднань другої половини XX століття - Лутчин, Т.М. (Держава і право, 2010)
Аналізується розвиток української політичної думки 60х – 80х років ХХ століття. Особлива увага звертається на державотворчі ідеї українських національно-демократичних об’єднань другої половини ХХ ст.