Класифікація тлумачення норм права - Молибога, М.П. (Держава і право, 2010)
Досліджується класифікація тлумачення норм права. Основна увага приділяється видам тлумачення: за суб’єктами (або за юридичною силою його результатів), в залежності від мети, за об’єктами, в залежності від співвідношення буквального юридичного тексту і дійсного змісту правових норм.