Поняття та ознаки юридичної колізії - Москалюк, О.В. (Держава і право, 2010)
Розглядаються основні теоретичні підходи до визначення поняття юридичної колізії. В статті акцентується увага на необхідності розуміння колізії саме як протиріччя норм права, а не нормативних актів. Наведено авторське визначення поняття юридичної колізії.