Юридична презумпція, юридична преюдиція та юридична фікція: співвідношення понять - Павліченко, О.В. (Держава і право, 2010)
На основі порівняльного аналізу розкриваються загальні риси и відмінності таких юридичних категорій, як юридична презумпція, юридична преюдиція і юридична фікція.