70-річчя члена-кореспондента НАН України О.В. Курдюмова (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2008)
19 жовтня виповнилося 70 років відомому в Україні вченому-матеріалознавцю членові-кореспондентові НАН України Олександрові В’ячеславовичу Курдюмову.