Наукові засади дослідження інституту глави держави - Житник, О.О. (Держава і право, 2010)
У статті вказується на стан дослідження в наукових роботах проблематики виникнення, становлення та розвитку інституту глави української держави ХХ століття, розкриваються напрямки для подальших досліджень.