Взаємозв’язок права та економіки в умовах глобалізації - Васечко, Л.О. (Держава і право, 2010)
Розглянуто питання впливу глобалізаційних процесів на економіку. Досліджено трансформацію взаємовпливу права та економіки в умовах глобалізації.