Щодо визначення поняття юридичної техніки і технології - Манько, Д.Г. (Держава і право, 2010)
Досліджено поняття: «юридична техніка» та «юридична технологія». Особлива увага приділяється питанням визначення структури та ознак професійної діяльності юриста, що пов’язана із мистецтвом створіння юридичних документів.