Засади конституційного ладу України: системний підхід та змістовне наповнення - Прієшкіна, О.В. (Держава і право, 2010)
На основі аналізу вітчизняної й зарубіжної наукової літератури аналізуються засади конституційного ладу України. Досліджуються проблеми та перспективи їх розвитку, а особливого значення нині набуває принцип реального забезпечення розподілу та взаємодії всіх гілок влади.