Проблеми формування нової архітектури глобальної та регіональної безпеки України - Антонов, В.О. (Держава і право, 2010)
Досліджуються аспекти, які безпосередньо загрожують безпеці України. Основним підґрунтям, на якому можуть бути вирішені ці питання, є правове поле.