Основні властивості джерел конституційного права України - Васильченко, О.П. (Держава і право, 2010)
Аналізуються проблеми системи джерел конституційного права України, висвітлюються особливості як системи джерел конституційного права України в цілому, так і окремих її складових. Підкреслюється необхідність наукового обґрунтування юридичної природи та системно-ієрархічних зв’язків між складовими системи джерел конституційного права.