Юридична відповідальність за порушення конституційно-правових засад суспільної моралі - Припхан, І.І. (Держава і право, 2010)
Досліджуються поняття та особливості юридичної відповідальності за порушення конституційно-правових засад суспільної моралі, розкривається сутність механізму реалізації юридичної відповідальності за порушення конституційно-правових засад суспільної моралі та характеризуються його складові елементи.