Актуальні проблеми конституційно-правового регулювання територіального устрою України та деяких європейських країн - Тварковська, Л.І. (Держава і право, 2010)
Аналізуються деякі аспекти законодавчого закріплення основ територіального устрою України та окремих європейських країн. Автором викладені пропозиції щодо вдосконалення статті 133 Конституції України.