Правова культура сучасної України: гносеологічний аспект - Карась, А.Г. (Держава і право, 2010)
Стаття присвячена питанню правового та філософського осмислення феномена правової культури, яке зумовлене як практичними проблемами трансформації посттоталітарного українського суспільства, так і теоретичними проблемами, пов’язаними зі світоглядно-методологічною переорієнтацією правознавства на глибоке осмислення процесів сучасного суспільно-правового розвитку.