Сутність адміністративного права за новою класифікацією юриспруденції - Кириленко, Є.В. (Держава і право, 2010)
На основі новітніх підходів до розумінні завдань, об’єктів і класифікації юридичних наук запропонована перспектива розвитку адміністративного права і процесу, які повинні трансформуватися в нові юридичні науки: базисноантиделыктне «Адміністративне право України», процедурне «Админорегламентное право України» та у низку регулятивних юридичних наук, а також розробити Адміністративний кодекс України, Адміно-регламентній кодекс України, відповідні регулятивні кодекси.