Організаційно-структурні формування в сфері позашкільної освіти України - Чорна, В.Г. (Держава і право, 2010)
Розглядається питання організаційно-структурних формувань в сфері позашкільної освіти та системи суб’єктів позашкільної освіти. Запропоновано систему суб’єктів в сфері позашкільної освіти та розкрито зміст їхніх повноважень.