Сучасні тенденції розвитку науки адміністративного права - Соломаха, А.Г. (Держава і право, 2010)
Розглядаються сучасні напрями розвитку адміністративного права. Визначаються окремі аспекти трансформації теорії адміністративного права. Окреслюються пріоритетні напрями розвитку адміністративно-правових досліджень.