Повноваження Вищої Ради юстиції у сфері кадрового забезпечення суддівського корпусу України - Ігонін, Р.В. (Держава і право, 2010)
Розглядаються проблеми кадрового забезпечення суддівського корпусу України. Аналізуються відповідні повноваження Вищої ради юстиції.