Адміністративна відповідальність за порушення водного законодавства України - Джуган, В.О. (Держава і право, 2010)
Проводиться детальний аналіз поняття та видів водного адміністративного проступку. Досліджується правове регулювання адміністративної відповідальності за порушення водного законодавства.