Проблеми адміністративно-правового регулювання управління державними організаціями та установами - Кравчук, О.О. (Держава і право, 2010)
Розглядаються проблеми правового регулювання управління державними організаціями, установами, іншими юридичними особами, що не є державними унітарними підприємствами. Зокрема, розглядаються питання правового статусу майна цих суб’єктів, укладення контрактів з їх керівниками, відрахування частки прибутку до бюджету.