Нове у законодавстві про дисциплінарну відповідальність суддів - Кохан, В.П. (Держава і право, 2010)
Здійснено аналіз підстав дисциплінарної відповідальності суддів, виявлено недоліки їх правового регулювання. Розглянуто проблему дисциплінарних стягнень суддів, обґрунтовано необхідність визнання звільнення з посади видом дисциплінарного стягнення суддів. Проаналізовано процедуру дисциплінарного провадження щодо суддів та систему органів, що його здійснюють.