Проблеми забезпечення житлом працівників органів внутрішніх справ - Кельман, Л.М. (Держава і право, 2010)
Розглянуто причини та фактори, що впливають на забезпечення соціальними гарантіями працівників органів внутрішніх справ у сфері надання житла. Запропоновано деякі шляхи вдосконалення механізму розв’язку проблеми житлового забезпечення.