Щодо питання про форму трудового договору - Мороз, С.В. (Держава і право, 2010)
Розкриваються особливості форм трудового договору, дається її визначення, підкреслюється важливість письмової форми трудового договору, її перевага перед усною. Аналізуються точки зору провідних науковців Європи в галузі трудового права.