80-річчя академіка НАН України В.І. Грищенка (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2008)
27 листопада виповнилося 80 років видатному вченому в галузі кріобіології та кріомедицини академікові НАН України Валетинові Івановичу Грищенку.