Участь України у міжнародному співробітництві у сфері випробування та клеймування виробів з дорогоцінних металів - Маліченко, О.М. (Держава і право, 2010)
Здійснення міжнародного співробітництва господарської діяльності в нашій державі постійно трансформуються залежно від регульованих державою процедур, зокрема, шляхом міжнародного співробітництва. Однією з форм міжнародного співробітництва є участь України в Міжнародній асоціації пробірних служб, в особі Державної пробірної служби України. Проте найбільш суттєвішим документом є участь України у Конвенції з питань випробування та клеймування виробів з дорогоцінних металів.