Соціальна сутність, мета та завдання інституту державних закупівель в Україні - Юдіцький, О.Л. (Держава і право, 2010)
Досліджуються питання сутності державних закупівель як соціального інституту, притаманна йому мета та завдання, які він виконує в економіці України.