Правова природа зобов’язань, які виникають при наданні послуг з громадського харчування - Федорченко, Н.В. (Держава і право, 2010)
Здійснено аналіз правової природи зобов’язань, які виникають при наданні послуг громадського харчування, дається правова характеристика даної групи зобов’язань.