Критерії правосуб’єктності роботодавця - Слюсар, А.М. (Держава і право, 2010)
Визначено правосуб’єктність, основні ознаки та критерії правосуб’єктності роботодавця, їх правова характеристика. Проаналізовано точки зору вчених у галузі трудового і цивільного права. Сформульовано відповідні висновки і пропозиції.