Проблеми вдосконалення законодавства з вирішення індивідуальних трудових спорів Комісією з Трудових Спорів (КТС) - Шевченко, Д.В. (Держава і право, 2010)
Досліджуються правові проблеми вирішення індивідуальних трудових спорів. Вносяться пропозиції щодо вдосконалення законодавства з питань вирішення індивідуальних трудових спорів при проведенні кодифікації трудового законодавства.