Особливості медіації в країнах англо-американської системи права - Мамчур, Л.В. (Держава і право, 2010)
Стаття присвячена особливостям запровадження медіаційних процедур у національну правову систему. Особлива увага приділяється ролі медіатора у процесі медіації, його правовий статус, а також ефективність застосування медіації як інструменту вирішення правових суперечок.