Проблеми застосування законодавства з питань зарахування роботи (служби, навчання) до стажу прокурора і слідчого - Хуторян, Н.М. (Держава і право, 2010)
Досліджуються проблемні питання застосування на практиці законодавства, що регулює визначення тривалості страхового (трудового) стажу для обчислення пенсії, надбавок та доплат працівникам прокуратури. Зокрема йдеться про зарахування строку військової служби, періоду навчання у вищих навчальних закладах тощо. Вносяться пропозиції по удосконаленню нормативно-правових актів.