Вплив міжнародних норм на розвиток інституту оплати праці в Україні - Валецька, О.В. (Держава і право, 2010)
Досліджується проблема міжнародно-правового регулювання оплати праці та вплив міжнародних норм на реформування інституту оплати праці в Україні.