Правові засади фінансування інноваційного розвитку України - Семчик, О.О. (Держава і право, 2010)
Висвітлюються правові проблеми фінансового забезпечення інноваційного розвитку України. Досліджено правові основи управління інноваційною діяльністю на сучасному етапі. Запропоновані положення щодо удосконалення законодавства у сфері фінансування заходів по впровадженню інновацій у різні сфери економіки в Україні.