Забезпечення фінансової дисципліни та законності у міжбюджетних відносинах - Ровинський, Ю.О. (Держава і право, 2010)
Досліджується поняття фінансової дисципліни, особливості її забезпечення в сфері міжбюджетних відносин, наслідки вчинення бюджетного правопорушення, проводиться аналіз нормативно-правового забезпечення регулювання міжбюджетних відносин, розмежування доходних джерел та видатків за окремими ланками бюджетної системи.