До питання юридичного складу в бюджетному праві - Чернадчук, В.Д. (Держава і право, 2010)
Розглядаються загальнотеоретичні підходи до розуміння правової природи юридичних складів у бюджетному праві. Проаналізовані та уточнені класифікації юридичних складів.