Щодо формування понятійного апарату інституту неплатоспроможності банків - Собчук, Ю.Г. (Держава і право, 2010)
Розглядаються актуальні проблеми формування понятійного апарату банківського права. Проаналізовано зміст понять неплатоспроможності банку та тимчасової адміністрації, запропоновано їх авторські визначення.