Особливості фінансово-господарської діяльності вищих навчальних закладів в Україні - Шаталова, Л.М. (Держава і право, 2010)
Аналізуються теоретичні аспекти визначення поняття фінансово-господарська діяльність вищих навчальних закладів. Розглядаються актуальні проблеми правового регулювання фінансування та здійснення господарської діяльності вищих навчальних закладів.