Адміністративна відповідальність як засіб адміністративної діяльності міліції щодо запобігання та протидії корупції - Дьомін, І.А. (Держава і право, 2010)
На основі аналізу нового законодавства щодо відповідальності за корупційні діяння розглянуті основні засади адміністративної відповідальності за їх здійснення, як засобу адміністративної діяльності міліції по попередженню і протидії корупції. Ключові слова: корупція, запобігання, протидія, адміністративна відповідальність.